rumbumbac, zmмт si prosнm nick, pleteљ se mi s rumburakem

, osvмdиenэm pшispмvatelem. Dнky vљem

jebevec, tak si ji nenech utйct

No ty vole, na Rudnou zavitam tak zhruba jednou do mesice, dycky se tesim jak se tam necham vyhulit ale po shlednuti nabizeneho zbozi nebo po prvnim kontaktu me ta chut vetsinou uplne prejde. Budto nejsem takovy hovado jako vy abych ho strcil do vseho co se nabizi a nebo sem mel fakt smulu a byly tam zatim jen ty nejvetsi spiny a hnus!

I kdyz jednu dobrou bloncku sem tam videl, ale nez sem neco stihnul tak uz ji nekdo tahal do kamionu. Vylezla asi po 4 minutach, fest si krkla, vylitla z ni mrdka a uz brala za kliku od druhyho kamionu. Tohle je na me teda asi fakt moc

Mno, byl jsem za ni vcera dopoledne, byla fajn, do telefonu prijemna, dodrzela ceny na kterych jsme se domluvili, to same s vecma na kterych jsme se domluvili. Plus pridala i neco navic. Ja jsem byl spokojen, za ty penize to stalo.
devka Tepla eroticke privaty Ustecky kraj Novy Jicin prodejna zena Mseno eroticky inzerat
Novy Bydzov prostitutka slovenka nevestka Moravskoslezsky kraj STRIKEJ Horice eroticka seznamka poЕ™ГЎdnГЎ Amateri sex na private Nyrsko poulicni holka Morkovice-Slizany Studio Satanela