Lнbб a nechб se hladit a lнzat? > http://www.nornik.net/debata/viewtopic. ... start=2040 chlapi, jedinэ co jsem se dovolal je ta stшednнch let, шнkala 42, dole pшнrodnн, postavu uћ nevнm co шнkala, dмlб oral bez se stшнkбnнm do pusy za 500,- , klasika pщl hodky 800, hodku uz nevim nejak pres litr ... ale mмla plno, asi se nenudн, ale byla v pohodм pшes tel. aћ zas pojedu kolem urиitм se zastavнm Tak uћ je to tэden co se slavnostnм otevшel novej иubinec.Po deseti letech se RitaClub pшestмhoval z Boшivojky na ul.Seifertova.Инslo nevim,ale je to hned naproti stadionu Viktorky Ћiћkov.Jmenuje se to Rita Bar.Je o nмco menљн,ale docela fajn.Ќapiny se pшestмhovaly i s barmankou a se zaшнzenнm.Tak ћe jich vlastnм vмtљinu znбm.Pшekvapila mм jedna "novinka".Eviиka...moc hezkб a milб.Pokoje jsou иistэ,na baru je pшнjemм.Celkovэ dojem-fakt dobrэ.Starou Ritu jsem navљtмvoval иasto.Bylo mi jako by mм ruљili mojн vlastnн porodnici.Ale myslim,ћe tahle nбhrada je vнc neћ pшijatelnб. Chtмlo by to nбvљtмvu a kritiku od jinэch nornнkщ.Jб totiћ uћ vмtљinu personбlu znбm osobnм,tak hodnocenн ode mne nenн aћ tak objektivnн.
Nude eroticke inzeraty Pec pod Snezkou Osek sex seznamka Hanusovice cubka
hormonГЎlnГ ДЊokolГЎdovГЎ www.madhuridixitfakes.com Nejdek amaterky Veltrusy amaterky devka Dobrichovice Roztoky lehka holka holki penize Horni Jiretin holki penize Jirkov endokrinologie